2019-10-20
 
Barnetøfler - Høyland Trading er en norsk registrert bedrift med varelager i Norge. Vi ble etablert i 2011, og er i stadig vekst.
Alle varer i vår nettbutikk er lagervarer, med mindre det skulle forekomme at enkelte varer er utsolgt. Dersom noen varer skulle være utsolgt vil det vanligvis ta ca 7 dager før varen er på lager igjen.
Barnetøfler tilbyr IKKE dropshipping fra utenlandske leverandører. Barnetøfler ønsker å kunne kvalitetssikre samtlige produkter som sendes ut til våre kunder. Ved kvalitetsikring kontrolleres varen for skader og mangler etter mottak fra leverandør og før den sendes ut til kunden. Ved dropshipping kan kunden ofte risikere å måtte betale toll og momsavgift i tillegg til lang leveringstid, noe du unngår ved handel hos oss da dette allerede er innkalkulert i våre utsalgspriser.
Som kunde hos Barnetøfler tilbyr vi deg en trygg og sikker handel. Samtlige av våre produkter er lagervarer og alle ordre pakkes og sendes ut fra våre lokaler i Rogaland. Vår målsetting er å ekspedere ordre med forsendelse påfølgende dag og senest innen 48 timer, men det kan forekomme av at ekspederingstiden er 3-5 dager. Dette fremkommer av ordrebekreftelsen.
Alle våre karakterserie produkter er offisielle lisens produkter.
Velkommen til en hyggelig handel
Mvh
Barnetøfler
Høyland Trading

Henvendelser kan rettes til: kundeservice@barnetofler.no

Kontakt og returadresse:
Barnetofler
Høyland Trading
Fotlandsveien 21
4330 Ålgård